Wat is jullie favoriete ontbijt?

Hoe sterk staan jullie in je schoenen? Beginnen jullie elke dag of elke maandag opnieuw met een goede start of zijn jullie consequent? Ik ben echt wel consequent, in ieder geval van maandag tot en met vrijdag en in het weekend gun ik mezelf iets extra’s. Die extra’s laat ik nooit uit de hand lopen, zeker niet nu ik een doelstelling heb naar de zomervakantie toe.

’s Ochtends heb ik wel een ritueel waaraan weinig getornd wordt. Ik ben echt gek op Griekse yoghurt. Meestal combineer ik de yoghurt met blauwe bessen of frambozen en heel soms met een beetje granola en honing. Het is een ontbijt dat mij nooit verveeld. Eén tot twee keer in de week wissel ik af met warme havermout (met halfvolle melk of havermoutmelk). Deze combineer ik ook met vers fruit. De blauwe bessen en frambozen zitten veel antioxidanten en zijn ook nog eens goed voor de huid. Een goed begin van de dag dus!

Wel is het nu aftellen naar de zomer! Zijn jullie al bikini waardig? Weet je, het maakt allemaal niet zoveel uit. Je doet het allemaal zelf en voor jezelf. De buurman zal het niets uitmaken of jij 1, 2 of 10 kilo lichter bent. Het gaat erom hoe jij je voelt en waarbij je je lekker voelt. Zo voel ik me lekker bij dit ontbijt en het valt ook niet zo zwaar op de maag om mee op te starten. Het is bij mij waarschijnlijk ook een gewenning geworden, maar zeker geen slechte.

Ik ben benieuwd wat jullie favoriete ontbijt is? Starten jullie op met eieren met spek of gaan jullie ook voor een lichtere variant?

X