Great Men Deserve Great Shirts: BB Chum

Zo heerlijk dat er nu ook voor mannen shirts te koop zijn met de meest bizarre prints en kleuren. Vroeger was het altijd standaard saai blauw, zwart en wit, nu mogen mannen zich laten zien in BB CHum!

“Als logisch gevolg van de in onze ogen, saaie eenheidsworsten en massaproducten binnen de shirtcultuur zijn Peggy Benner-Haullussy en ik BB Chum in 2013 gestart”, vertelt eigenaar Martijn Both. BB Chum wil voor mannen, die deze mening delen, limited edition hemden maken waar zij zich uitzonderlijk in voelen. Zij zeggen niet voor niets: Great Men Deserve Great shirts!

BB Chum

‘BB Chum wil kleur aan de man brengen, zonder dat het over de top gaat.’

Het Hollandse merk maakt shirts met een simpele en perfecte cut en de juiste kwaliteit. Een shirt wat direct een geweldig gevoel geeft als men het aantrekt. BB Chum wil kleur aan de man brengen, zonder dat het over de top gaat. Met de juiste insteek is het simpelweg niet nodig om je emotieloos te kleden. De hemden zijn op een jeans of chino te dragen, maar zeker ook onder een jasje of een pak staat het gaaf. Het geeft net dat beetje meer energie.

Limited Edition

Maandelijks komen er nieuwe dessins uit. Nooit meer dan 149 van één style. Op is dus ook écht op. De kans dat je een ‘fashion twin’ tegen het lijf loopt is dus redelijk klein. De hemden zijn stuk voor stuk genummerd door een extra label met het nummer van het shirt. Mede hierdoor kennen ze geen vaste collectiemomenten, waardoor ze regelmatig nieuwe shirts introduceren.

Meer informatie: bbchum.nl