Iedere dag een verrassing de “Thee” Adventskalender

Vanaf begin november zie je ze verschijnen: de Adventskalender. Ze zijn er te vinden in alle soorten en maten en voor jong en oud. Het is toch ook gewoon elke dag een feestje als je zo’n hokje mag openen?

Het gebruik van een adventskalender is een traditie die stamt uit de 19e eeuw. Het is een hulpmiddel om in de adventstijd in huiselijke kring toe te leven naar Kerstmis, een belangrijk christelijk feest. De traditie is van oudsher in Duitsland en Oostenrijk het sterkst aanwezig, maar in Nederland is het intussen goed doorgedrongen.

Of je nu een adventskalender wilt hebben voor beauty, speelgoed of chocola het is er allemaal. Maar ik heb nu een hele speciale adventskalender: namelijk de Thee Adventskalender! Wij als mega theeliefhebbers, vinden dit de uitvinding van de eeuw haha. Wat kan er nog beter zijn dan om in de toch vaak ietwat sombere decembermaand elke dag verwend te worden met een nieuw kopje thee. Elke dag een andere smaak beleven en uitvinden welke thee het lekkerste is!

Dat kan dus! En ja, er zijn zoveel soorten thee! Ik kan het me nu al voorstellen hoe we straks iedere dag vanaf 1 december uitkijken naar dat nieuwe kopje thee. En voor nu is het alvast een super leuke decoratie in onze keuken. Het is verleidelijk om eraan te ruiken en te lezen wat ons te wachten staat, maar het echte proeven is voor later.

Wel is dit natuurlijk een leuk kado voor jouw geliefde, familielid, vriend of vriendin of aan wie je dit maar kado wilt doen. Check de site van Nicole’s choice, zij heeft ook allerlei heerlijke bakmixen en leuke kadosets die je kunt bestellen. Echt een leuk idee voor de komende maand!

X

P.S. Lees ook ons blog over Kadotips voor de feestmaand!

Adventskalender

24 soorten thee!

Adventskalender

Zo leuk deze adventskalender

Adventskalender

Elke dag een ander kopje thee