Houden jullie ook  van zonnebrillen?

Zonnebrillen worden eigenlijk het hele jaar door gebruikt. Ik heb ook wel zo mijn specifieke voorkeur voor welk model ik in de winter of in de zomer draag, maar wissel het liefst zoveel mogelijk af. En natuurlijk het liefst elk seizoen een nieuwe. Ja, ik heb geloof ik wel een zonnebrillen tik!

Soms is het lastig om niet te grijpen naar een merk, maar er zijn tegenwoordig zoveel gave brillen te koop via internet of gewoon in store. En waarvan ook de prijs iets beter te behappen is, want daar sla je soms stijl van achterover. Laatst liepen we in de Bijenkorf waar een bril van 400 of 500 Euro heel normaal is. Wow, je zult hem maar ergen laten liggen… En ik denk dat dit dan ook een object is dat graag gejat wordt! Nee, die stress hebben wij liever niet.

Volgende week is het weer zover. Ik keek al even vooruit en de temperaturen gaan ook weer omhoog! Er beloven een paar heerlijke stranddagen aan te komen. Nou, ik kan jullie zeggen dat ik er wel weer zin in heb. En bij een stranddag hoort een bril! Ik ben verknocht aan mijn zonnebril van Polette. Perle heeft ook een super gave bril van Polette, zelfs met glazen erin om mee auto te kunnen rijden. Ook zij is er heel erg blij mee.

Bekijk onderstaande modellen, ze zijn echt heel apart. Het is zeker de moeite waard om even bij hun store in Amsterdam langs te gaan of om online even te kijken.

 

Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen Zonnebrillen