Het zit erop! De zomervakantie is voorbij!

Terwijl ik dit schrijf, zijn we zojuist vertrokken uit Spanje. Onderweg naar huis van 31 graden, relax leven, naar 20 graden, “back to work”. Ik heb ieder jaar opnieuw altijd even last om afscheid te nemen van de zomervakantie.

Je kijkt er zo lang naar uit en voor je het weet zijn de koffers al weer gepakt om naar huis te gaan. En ik mag helemaal niet klagen. Met ons huisje in Spanje kunnen we het ons permitteren om zes weken weg te gaan. En ik kan jullie verzekeren: Nee dat vinden we niet te lang;)!

Voor ons is het daar als thuiskomen. Alles is er, zelfs een deel van onze kleding. Het is een kwestie van de stoelen naar buiten rollen en we zijn thuis. De internet verbinding helpt ons ook om de zakelijke verplichtingen na te komen. Onze mobieltjes zorgen er ook voor dat we bereikbaar blijven. Eigenlijk gaat alles gewoon door alleen in een prettigere omgeving. Het is gewoon heerlijk zomervakantie vieren;)!

De kinderen gingen gelukkig ook dit jaar weer mee. Onze zoon in een kortere versie, onze dochter de gehele periode. Bezoek kregen we van haar vriend en een goede vriendin, en met de vrienden die zij inmiddels in Spanje hebben, is het ook voor hun geen straf. Voor ons heerlijk, we laten ze geheel vrij, maar kunnen toch van hun genieten.

En ja, dan is die zomervakantie toch ineens weer voorbij. Een periode ook van besef, besef dat we het fijn hebben met elkaar. Nooit gezeur, gewoon heerlijk, kortom heel veel genieten. Dat gaan we thuis ook weer doen hoor, de batterijen zijn opgeladen en kunnen er weer tegenaan.

Nu uitkijken naar onze volgende vakantie!

X