“LIFE SHOULD NOT JUST BE LIVED, IT SHOULD BE CELEBRATED”

Pepe Jeans is voor deze nieuwe dames- en herengeur geïnspireerd door de energieke en positieve persoonlijkheid van het modemerk. Vier het leven op de Pepe Jeans manier: Inspirerend, plezier, optimistisch, eclectisch en vol met karakter. De flacons zijn dan ook een cocktailglas voor haar en een cocktailshaker voor hem; de perfecte combinatie van elegantie en authenticiteit.

Het is een complete aanwinst alleen al voor in de badkamer, te mooi deze flessen. Ik houd van een nieuw geurtje per seizoen en in de zomer wil je toch graag wat anders. Deze damesgeur van Pepejeans is licht zoet en geeft je het gevoel of dat je in een bloementuin loopt. De mannen geur is uiteraard wat stoerder!

Voor haar!

De Pepe Jeans geur voor haar is geïnspireerd op een moderne cocktail. Een elixer van sensualiteit voor powervrouwen die genieten van het leven. Een perfecte mix van ingrediënten voor dat wow-effect en het vrouwelijke en originele karakter van dit parfum versterken. Een fusie van amber en vanille* versterkt met heerlijke tonen van amandelmelk, marshmallow en musk voor een zachte, intieme en absoluut verslavende finishing.

Pepe JeansDe vrouwelijke flacon is luxe en origineel door de vorm van het cocktailglas, want life is now, celebrate it. Het glas van de flacon is volledig in prisma’s gesneden met een heldere roze kleur, de rosé gouden standaard maakt het helemaal af.

Voor hem!

Shake, shake, shake alle ingrediënten en krijg de gedurfde en levendige geur voor hem! De Pepe Jeans-geur voor hem is een gedurfde versie van mannelijke frisheid. De tijdloze essentie van lavendel** gecombineerd met een twist van ondeugend ananassap en een oosters akkoord van warme vanille en gebrande koffie.

Good vibes only, vandaar een flacon in bartending-sfeer voor het mannelijke parfum van Pepe Jeans. De moderne shaker, met het kristal in prisma’s gesneden, komt in het meest opvallende Pepe Jeans denimblauw en heeft een zilver metalen kap. Shake it baby!

De geuren zijn vanaf 28 juni verkrijgbaar bij Douglas.

Pepe Jeans