Lente- en zomerkriebels laten je haren zwieren

De zongebruinde huid, kleurrijke zomerjurkjes, modieuze schoenen en nieuwe, frisse kapsels! Alles en iedereen schijnt meer te bruisen in de lente en de zomer. Wij in ieder geval wel, wij worden heel erg blij van de zon. Heerlijk om weer te kunnen flaneren in de stad of op de boulevard in Spanje of neer te ploffen op een zonovergoten terras! Maar het is nu eenmaal wel zo dat wij ons nog beter in ons vel voelen als ons haar goed zit.

We hebben eens gegoogeld en eigenlijk zijn er deze zomer heel veel mogelijkheden. Je kunt gaan van Platina blond, sprankelende krullen, een wet-look, gekleurde kapsels of gewoon lekker een knot! Bij mij is de knot favoriet, ondanks dat mijn moeder een staart ook nog altijd leuk vindt bij mij. Mijn moeder gaat jaren lang voor de bob-lijn, het staat haar ook wel goed. Geen spectaculaire dingen dus bij ons. Maar als je naar de kapper gaat voor een verandering, zou ik zeker eerst even googelen. Het maakt het ter plekke wel makkelijker als je een foto bij je hebt van hoe je het wilt!

Must-haves voor deze zomer

De must-have voor zomerkapsels zijn de nieuwe haarmaskers. Wij gaan niet op vakantie zonder haarmaskers. De invloeden van buitenaf zijn intensief en helaas moet je extra zorg aan de haren besteden. Tegelijkertijd is een beetje ‘me-time’ ook wel lekker en je haren ruiken erna zo lekker en voelen super zacht en verzorgd aan. Dus zorg ervoor dat je een paar repairmaskers in de koffer meeneemt. Het herstelt en hydrateert het haar, waardoor het erna enorm glanst en perfect in model valt.

Healthy hair is tijdloos, ook deze zomer, dus: Take care of your hair!