Wat zijn jouw favoriete zomerjurkjes?

Ongelooflijk hoe snel de tijd is gegaan. Het is gewoon al weer juli! De klok tikt al weer terug naar het einde van het jaar, maar hea wij gaan eerst nog genieten van een hele lange zomer. Want ondanks de bizarre tijd waarin we leven en hebben geleefd de afgelopen maanden, hebben we vooral behoefte aan heel veel flaneren! En flaneren doe je natuurlijk in de leukste zomerjurkjes!

Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Bij ons is het verschillend. We houden van zowel lange als korte jurken. In Spanje kan ’s avonds een lange jurk ook fijn zijn in verband met de muggen. Ga je overdag een boodschapje doen dan is het niets fijner dan een kort zomerjurkje aanschieten. Elk moment heeft dan ook zo zijn voorkeur! Hier in Nederland grijp ik al snel naar een ‘long-dress’, gewoon omdat het op het moment iets frisser is. Wel vind ik dan zo’n long-dress erg gezellig staan.

Bonprix heeft veel leuke jurken voor heel betaalbare prijzen van tussen de 20 en 40 euro. Hoe leuk is dat? Daarvoor hoef je niet in de uitverkoop te shoppen! Ook geven zij leuke combinaties aan waarvan ik hieronder een aantal voorbeelden heb. Wat vinden jullie van deze jurkjes?