De voorpret begint met de vakantie voor te bereiden

Als wij op vakantie gaan, zijn vooral bezig met wat gaan we meenemen! Het is toch een extraatje om iets nieuws in je tas bij je te hebben. En dat kan variëren van een kledingstuk tot allerlei beauty Essentials. Wij zijn daar best wel van en vinden het leuk en gezellig om samen voor het uit gaan even wat extra aandacht aan ons uiterlijk te geven.

Welke “beauty essentials” zagen wij zoal voorbijkomen?

MAC behoort tot een van onze favoriete make-up must-haves en fix- en settingspray is wel de uitkomst op vakantie. Vaak in warmere oorden heb je toch te maken met transpireren of je maakt net mee dat je in een regenbui loopt. Deze fixspray zorgt ervoor dat je make-up in tact blijft!

Zomer Essentials

Mac fix- en settingsprays: ideaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds ik Weleda ontdekt heb, zijn wij wel echte fans hiervan geworden. Het is een heerlijke crème die goede voeding geeft met name ook bij het sporten. Ook in de zomermaanden kan de huid wel iets extra’s gebruiken, dus ook deze gaan mee op vakantie.

 

 

 

 

 

Dan Aloë Vera, alleen bij deze term worden wij al blij. Ik kwam een paar heerlijk zomer Essentials tegen van Aruba Aloe. Ook deze gaan mee deze keer. Gewoon al heerlijk om bij je te hebben. Heerlijk voor de huid!

Maar we zijn ook gek op de producten van de Hema. Heel betaalbaar en super fijn in gebruik. Deze zitten vast in onze strandtas.

En dan als laatste: onze haren. Hebben jullie ook moeite met het modelleren van jouw haren op vakantie. Wij kunnen er soms geen model in krijgen. Eerst blootgesteld aan zon, zee en chloor (zwembad) en vervolgens kunnen de avonden ietwat vochtig zijn. Drama dus! Moroccannoil geeft de helpende hand in deze. Zowel de Dry Shampoo, als Treatment en de mending infusion zijn echt een uitvinding op vakantie!