Even een Zen en rust-moment met SuZEN

We hebben zoiets leuks in het vooruitzicht deze week! Iets dat wij allemaal kunnen gebruiken en nodig hebben tijdens deze drukke december maand. In samenwerking met SuZEN gaan we jullie helemaal ‘Zen’ houden! Met een goede tip iedere ochtend gaan jullie heel relaxed de Kerstdagen tegemoet.

Zie het als een ‘zeven dagen challenge’ om Zen te blijven en te worden! Want ken je dat gevoel in je onderbuik dat je nog zoveel moet en dat je bang bent dat je het niet gaat halen? Wij wel namelijk… Het gevoel dat er in eerste instantie weinig te feesten valt in de aanloop naar de feestdagen? De druppels stress laten de emmer bijna overlopen: er moet nog van alles geregeld en in huis gehaald worden en het liefst wel alles geregeld tot in de perfectie.

Toch verwacht iedereen dat je het allemaal even regelt en dat je maar blijft glimlachen. Vergeet dat laatste zeker niet, anders ben je straks vereeuwigd in het Kerstalbum 2017 als de chagrijn!

Wat gaan we doen?

Nu gaan we jullie helpen. Samen met Suzanne van SuZEN gaan we jullie iedere dag, zeven dagen lang, een tip of een oefening geven, waarvan jullie heel relaxed worden! Het was super om met haar hierover van gedachte te wisselen. Mocht dit niet genoeg zijn, zij verzorgt ook Yogales aan huis. Zo ongelooflijk is dat, zij komt dan met muziek, matjes en thee bij jou aan huis en geeft een yogasessie voor maximaal vier personen. Wij vonden dat een geweldig idee, want hoe vaak heb je zelf niet dat je geen zin meer hebt om van huis te gaan? Maar dit laatste voor later!

Houd haar site SUZENbySUUS en die van ons natuurlijk elke ochtend sharp om 07.00 uur in de gaten, dan weten wij zeker dat jullie sowieso heel relaxed naar het werk gaan of de dag beginnen en ‘in control’ zijn voor de feestdagen.

X