De sneeuw laten we achter ons, nu zin in de zon!

Je kijkt er toch naar uit om met elkaar op wintersport te gaan, maar als het dan voorbij is, mag voor mij eigenlijk direct het voorjaar komen. Heerlijk als de tuin weer uitloopt en je gezellig koffie kunt drinken op een terras.

We hebben overigens wel ongelooflijk genoten van deze wintersport. Twee weken geleden mocht ik al naar de Kitzbueheler Alpen, afgelopen week waren we in het gebied Saalbach Hinterglemm. Dit gebied ligt niet zo heel ver van Skiwelt vandaan. Het is een groot skigebied met 270 km aan pistes. Wat ik een beetje als nadeel heb ervaren, is dat het gebied niet hoog ligt. Dat heeft tot gevolg dat je veel korte afdalingen maakt en dus veel liften moet nemen. Gelukkig was het niet heel erg druk, wachten bij de liften hoefden we dan ook nauwelijks.

Het weer was ongelooflijk prachtig. Ik kan me haast niet heugen dat we zoveel zonnige dagen achter elkaar hebben gehad. Iedere dag een strak blauwe lucht, dat geeft je wel direct energie en zin om te gaan. Zonder brokken zijn we terug gekomen en ja, het weekend stond even in het teken van opruimen, wassen en strijken. Ik heb meteen mijn kledingkast onder handen genomen.

Dat laatste doe ik meestal na de wintersport. Je bent dan toch de winterkleding aan het wassen en mag bij mij dan direct naar achter geschoven worden. Frisse kleurtjes weer naar voren, wat is het toch lekker als het er opgeruimd uitziet. En niet geheel onbelangrijk, je weet wat je in de kast hebt liggen.

Laat voor mij de zon maar komen, eerst aftellen naar de marathon en dan echt zo snel mogelijk naar Spanje. Hebben jullie ons blog over Carnaval nog gelezen?

P.S.: De kleding op de foto is van Dope, te koop via Ridestore. Ik zag het best veel op de piste, het is een ongelooflijk populair merk. Het is ook een super fijn pak, lekker warm en comfortabel!

Wintersport

Wintersport

Wintersport