We hebben het veel te druk om te winkelen!!!

Ja echt, serieus, we schrijven en praten er heel veel over, bezoeken sites, PR-bureaux, beurzen. Maar echt winkelen, dat is voor ons samen heel erg lang geleden. Perle heeft het allereerst heel erg druk met haar studie en ikzelf ben nog heel veel in Spanje geweest. Maar daar komt binnenkort wel weer verandering in.

Ok, in Spanje had ik ook kunnen winkelen, maar dat is dan weer niet samen. En bovendien houdt ik me in Spanje niet echt bezig met winkelen. De mode is daar anders. Spanjaarden hebben echt een heel andere smaak. Soms lopen ze voor en soms denk ik “het ziet er niet uit”. In Spanje heb ik me bovenal beziggehouden met mijn gezonde levensstijl en voorbereiding op de halve marathon 21 oktober aanstaande.

Anderen denken dat wanneer we in Spanje zijn we hele dagen op het strand liggen. Dat is niet zo;)! We wonen daar, we komen thuis, dus alles dat je hier hebt, gaat daar gewoon door. De tuin, de was, het huis en de boodschappen. Oh ja, en nog even het terras aanvegen, want een klein windje brengt al heel veel stof met zich mee. Ik schilder graag, dus pak mijn kans als ik even kan gaan zitten. Nee, we zijn daar druk met van alles en natuurlijk gaan we ook nog een paar uurtjes naar het strand als het kan.

Het liefst doen we de dingen samen, maar dat gaat helaas niet meer. Perle haar studie neemt heel veel tijd in beslag. Dat heeft soms ook invloed op ons blog. Zodra ze kan, springt ze in! En dat doen we nog altijd met heel veel plezier.

X

Lees ook ons blog over “de perfecte blouse