Hoe romantisch en liefdevol zijn jullie?

Okee, ik geef het toe, ik heb heel wat Bouquet reeks boekjes versleten. De heerlijke feel-good boekjes, gelukkig met altijd een happy end, geweldig om weg te lezen op vakantie, ja ik houd er echt van. Wisten jullie dat deze maand het 4000-ste exemplaar is uitgegeven? Naar aanleiding van dit feest hebben zij een enquete gehouden om uit te vinden hoe romantisch de Nederlander is!

Weet je wat ik het allermooiste vind? Het krijgen van een knuffel staat op nummer 1! Dus niet het krijgen van een grote Diamant of ander duur kado, nee gewoon een lekkere knuffel. Een fantastische liefkozing waaruit je zoveel kunt waarnemen. Voor mij het ultieme bewijs dat iemand van je houdt! Ik kan geen dag zonder knuffel, ik kan ook niet gaan slapen zonder knuffel. Je wilt toch altijd even weten dat hij of zij er is!

In de top tien van deze enquete van Harlequin staan ook:

  • Hand-in-hand lopen, dat begrijp ik zo ontzettend! Ik vind het een bewijs van wij horen bij elkaar.
  • Ontbijt op bed, dat hoeft bij mij niet zo. Ik ben daarin misschien een zeur, koffie ja, graag zelfs, maar al die kruimels erbij. Nee, zet dan maar een gezellig, gedekte ontbijttafel klaar.
  • Spontaan een avond uit, uit eten: Jaaaaa, daar kun je me zo voor porren. Even mooi optutten en ik zit al in de auto!
  • Bloemen aan je partner geven! Ik denk dat heel veel mannen en vrouwen dit op prijs stellen. Ik vind het leuk om van visite bloemen te krijgen, maar van mijn partner hoeft het niet zo. Wel gezellig bloembakken zoals hortensia’s voor buiten vind ik super en natuurlijk, ja dat wel, een bos rozen op mijn verjaardag!
  • Een appje naar elkaar sturen voor het slapen gaan als je de nacht niet met elkaar doorbrengt! Dat vind ik vanzelfsprekend. Het liefst even bellen, elkaars stem horen. Het is gelijk ook een check of iedereen weer veilig onder één dak slaapt!

Wat is jullie nummer 1 op romantisch gebied?

Lees ook ons blog over The Passion!