Hoe zien wij onze Valentijnsdag, originele plannen of standaard rode rozen?

Nog even inhakend op het prachtige verhaal van Juan, vonden wij het nogmaals leuk om onze ideeën over “Valentine” tegenover elkaar te zetten!

Juan, hoe ziet zijn dag eruit op 14 februari?

Uit dank & liefde voor onszelf en ons lijf, starten we de dag lekker gezond met een ochtend-sessie in mijn mini-dojo (thuis). Nadat we helemaal zen zijn kunnen we alleen maar extra genieten van een heerlijke brunch en mijn speciale koffie, in een van de gezellige lunchrooms in Den Haag (Coffeelicious, Pim of Club Vers).

Overdag mag het best zoiets als lootjes trekken voelen – even een mini vakantie waarbij we elkaar op #1 zetten, geen mobieltjes, en gewoon lekker diep de verbinding met elkaar aangaan tijdens een leuke date waarbij we liefde vieren, of het nou gaat om het gevoel zelf, dankbaarheid of de uiting daarvan. Avontuur, totale rust, binnen of buiten, rozen of chocola of allemaal – ik ben overal voor in.

En in de avond wordt het mij lastig gemaakt… met een naam zoals de mijne worden vanzelf hoge verwachtingen gesteld, dus ik denk dat het toch altijd de kunst is om een paringsdans, letterlijk of figuurlijk, ieder jaar maar weer op een zo’n originele doch pure manier te kunnen vieren… we gaan het dit jaar zien en vooralsnog heb ik altijd een herkansing op de derde Zaterdag van September:p!

Marieke

In deze kan ik kort maar krachtig zijn. Ik ben niet zo van iets op één dag vieren, zeker niet als het gaat om de liefde. Stapelgek ben ik op mijn man, al meer dan 30 jaar zijn we bij elkaar. Wij blij ieder moment dat we bij elkaar kunnen zijn met onze drukke levens onafhankelijk bij elkaar. Wij kunnen dan optimaal genieten en hebben niet meer nodig dan elkaar. Natuurlijk is iedere vrouw er gevoelig voor om iets moois te krijgen, maar ik laat het lekker spontaan komen. Daar houd ik van. Dus ja, hij mag me natuurlijk spontaan verrassen op Valentine, maar zeker niet met al die commercieel shit die je in de winkels ziet liggen;). Sorry! Dan sluit ik me aan bij Juan!

Perle

Voor mij is Valentine echt wel heel speciaal. Ik kan me nog herinneren dat ik op de lagere school mijn eerste Valentijnskadootje kreeg. Ik heb het nog: een press-papier in de vorm van hart natuurlijk. Ik houd ervan en laat me graag verwennen door mijn vriend. Nu ik een vaste relatie heb, vind ik deze dag heel speciaal en spannend tegelijk. Ik ga hem ook verrassen, maar ga nog niet vertellen hoe!

X

P.s. Hebben jullie gisteren ons uitgebreide verhaal over Valentijnsdag gelezen?