Wij kunnen niet zonder outdoor festivals in de lente en zomer, jullie?

Wat een fantastisch weekend hebben we achter de rug: zaterdag waren we te vinden op Flying Dutch en zondag gingen we weer los op Amsterdam Open Air. En het weer zat gelukkig mee, we hebben het droog gehouden en dit alles samen zorgt voor geweldige weekend vibes. Aanstaand weekend wordt het weer feest, dan staat Boothstock Kralingen op het programma. Gaan we jullie hier zien?

Weekend Vibes

Nog geen plannen? Check this out!

Fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages. Zo maken DJ Kerri Chandler, Riva Starr, Darius Syrossian en Monika Kruse hun opwachting. Ook voor gevestigde namen en veelbelovend talent uit de kweekvijver van de Maasstad, als Karim Soliman, Michel de Hey en Boris Ross is dit jaar genoeg plek. Benny Rodrigues draait dit jaar voor het eerst op alle podia. Het wordt dus zeker een super, Rotterdams feestje!

Eten, drinken en Afterparty

Boothstock bezoekers kennen als geen ander het fijne vakantiegevoel dat een festival heeft. Behalve muziek hoort daar natuurlijk ook lekker eten bij! De kans is dan ook groot dat tijdens het switchen van area we even blijven hangen bij een gezellige foodtruck voor een goede hap. Als de laatste klank op het festival geklonken heeft, kunnen diegene die er geen genoeg van krijgen door naar de Boothstock afterparty in Boathouse op het festivalterrein. De Early Bird tickets voor deze zevende editie waren in een recordtijd uitverkocht, maar de reguliere tickets zijn er nog beperkt! Dus als je dit ook nog wilt, zal je heel snel moeten schakelen.

See you there!

Wij tellen de dagen al weer af en krijgen in ons onderbuik al weer een beetje het gevoel van goede weekend vibes. We hopen jullie daar te zien! En volgend jaar vijfde editie Flying Dutch!

Lees ook ons blog over “Strandopening” Hoek van Holland eerder dit jaar.