Dado Sens biedt de oplossing voor een probleemhuid!

Ikzelf heb last van kleine pigmentvlekjes. Het hoort bij de ouder wordende huid helaas, ook omdat toen ik jong was ik daar zelf veel minder aandacht voor had. Maar ik zie ook jongeren die nog wel eens last hebben van wat oneffenheden, dus dit prachtige palette biedt de oplossing voor velen!

De producten van DADO SENS zijn speciaal ontwikkeld voor de probleemhuid. DADO SENS geeft de probleemhuid wat hij écht nodig heeft –vanuit medisch oogpunt en op natuurlijke basis.

Jaren van onderzoek en samenwerkingen met dermatologen resulteerden in de ontwikkeling van een uniek scala aan producten voor de gevoelige huidtypen. Het merk is opgericht door Annemarie Lindner, founder van Annemarie Börlind. DADO SENS combineert het beste van de natuur met de extreem hoge eisen van de gevoelige probleemhuid.

Naast een speciaal samengestelde lijn verzorgingsproductenheeft de gevoelige huid ook zachte make-upproducten nodig. De make-upproducten van DADO SENS kalmeren de overgevoelige huid, voeden deze en creëren een natuurlijk egale teint. Geschikt voor de huid met atopische dermatitis, acne en rosacea. De producten van Dado Sens zijn 100% vrij van parfum, paraffine, siliconen, PEG en dierlijke extracten.

De Hypersensitive Concealer is eencompleetconcealerpalette voor het corrigeren van oneffenheden en donkere kringen op de huid.De milde, romige texturen voor de gevoelige huid zorgen voor een natuurlijke,egale teint. De drie kleuren in dit palette hebben de volgende werking:

  • Geel:voor het corrigeren van donkere en/of paarse vlekjes op de huid –ideaal voor donkere kringen onder de ogen
  • Groen:neutraliseert rode plekken op de huid –ideaal voor puistjes
  • Beige:voor het egaliseren van oneffenheden en verhelderen van de teint