Nog snel even door de wasstraat en fris het nieuwe jaar beginnen

Even moesten we wennen aan deze uitdrukking. Kennen jullie hem wel? De wasstraat staat ook wel voor een totale make-over. En ja hoe verrassend kan het zijn als je je lot legt in de handen van een styliste, een visagiste, een kapster en een masseuse.

Klingel

Deze totale make-over ondergingen wij bij de studios van Maison PR en werd mede mogelijk gemaakt door Klingel. Klingel is het merk voor de zelfbewuste vrouw die midden in het leven staat. Deze vrouw wil er graag goed uitzien, zich prettig voelen in de mode die zij draagt en alles uit het leven halen. Ze is in balans en weet inmiddels wie ze is en waar ze voor staat. Voor deze vrouw is Klingel de sparringspartner op het gebied van mode.

Door het duidelijke profiel van de doelgroep, heeft Klingel voor elke vrouw altijd een passend advies met bijhorende items. De collecties bestaan uit comfortabele, kwalitatieve kleding en is gemaakt van duurzaam materiaal. Klingel wil de drukbezette vrouw een eigen verwenmoment laten ervaren. Want je mag best jezelf trakteren en geluksmomentjes creëren.

Wasstraat

Wasstraat

 

 

 

 

 

 

De Wasstraat!

Nou dat hebben we geweten! Het begon met een heerlijke bindweefselmassage verzorgd door Bodyfix. Ik had direct kleur in mijn gezicht, dat de laatste tijd toch wel enigszins ontbrak! Toen door naar de nagelstyliste. Onze nagels werden prachtig gelakt met gellak van Sally Hansen. Deze lak is eerlijk waar geweldig en blijft zeker twee weken onbeschadigd zitten. De visagiste gaf me een mooie naturellook, ik wilde graag blijven wie ik ben. Maar toen de kapster: de vraag met wat ik graag wilde! Ik zei haar: Doe iets met mijn haar dat ik normaal niet doe. Dus ik kreeg krullen…. Haha, ik vond het geweldig (voor heel even dan)!

De styliste gaf ik min of meer dezelfde opdracht. Al die glitterjurkjes die kennen we wel. Die hebben we zelf ook in de kast hangen, dus ik wilde juist graag iets aantrekken dat afweek van de anderen. Ik denk dat dat aardig gelukt was, maar ik bleef hangen bij de speech of spreuk die we moesten voordragen. Op zich deed ik het wel goed, tot een andere mooie blonde dame op het idee kwam om de kerstwens te zingen… Toen vielen we in het niet en ben ik bang dat de outfit die we konden winnen aan mijn neus voorbij ging.

Uiteindelijk mocht dat de pret niet drukken, het was geweldig om door de Wasstraat te gaan. Ik heb ervan geleerd: Ik zal nooit een permanent laten zetten!

Lees ook ons blog over ‘Jurkjes voor elke gelegenheid‘!

Wasstraat Wasstraat Wasstraat