Eindelijk kwam het van een “Vriendinnenvakantie”

Een paar jaar hebben we het geprobeerd, maar elke keer lukte het niet om ons hechte groepje bij elkaar te krijgen. Er was er altijd wel eentje bij die dan net weer niet kon. Maar eindelijk is het gelukt om dit jaar een vriendinnenvakantie te organiseren en in mijn favoriete vakantiedorp “Cambrils”.

Afgelopen week waren we met zeven meiden op vakantie. We hebben er enorm naar uitgekeken en toch ben je van te voren een beetje zenuwachtig met de hoop dat alles goed gaat. Wauw, wat een fantastische week hebben we gehad met elkaar. Van enorme feesten tot urenlange gesprekken, alles kwam voorbij.

De eerste avond was het al direct raak. Ook mijn Haagse vrienden waren intussen gearriveerd en dat klikte gelukkig goed. Wat een plezier hebben we met elkaar gehad: gieren, lachen, brullen! Maar ja, daar moesten we dag erna wel even van bijkomen.

Lekker eten speelde een grote rol in onze week samen. Ik heb ze de lekkerste restaurantjes laten zien en ook dat kon niet meer stuk. El Posito, L’Indret en a la carte bij Estival Eldorado zijn restaurants waar je vanuit kunt gaan dat je voldaan van tafel komt.

Ook hebben we een tocht met een catamaran gemaakt. Dat maakte onze vakantie wel af. Snorkelen in helder blauw water in een baai net voorbij Salou. Het is zeker een aanrader als je hier een keer bent.

Het uitgaansleven is natuurlijk niet aan ons voorbij gegaan: Club Tropical, De Skihut, Flashback en natuurlijk Pacha waren favoriet bij ons. Al met al schrik ik van het aantal uren slaap of misschien slaaptekort dat ik heb gehad de afgelopen week. De adrenaline die je krijgt om met elkaar deze vriendinnenvakantie te vieren, maakt dat je het volhoudt. Volop hebben we genoten.

Nu gaan we ons voorbereiden op vijf dagen Solar, ook hier kijken we naar uit!

Vriendinnenvakantie

Vriendinnenvakantie