Warmte op je huid voelen tijdens de voorjaarsvakantie is zo heerlijk!

Man, man, man, de wind giert hier om het huis wanneer we dit bericht zitten te schrijven. Kou, wij hebben er helemaal niets mee! Sommigen houden van de sneeuw, wij worden er in Nederland alleen maar gek van. Iedereen gaat ineens anders rijden, anders bewegen, nee geef ons maar zon. En die eerste zon in de voorjaarsvakantie voelt dan zo heerlijk!

Terwijl de meesten nog hun wintersportspullen aan het opruimen zijn, zitten wij ons te verheugen op het voorjaar. Heerlijk om weer nieuwe kleren te kunnen shoppen, open schoenen te kunnen dragen en de verleidelijke ‘look’ met een nieuwe zonnebril op te kunnen zetten. Zeg eerlijk, iedereen voelt zich toch een beetje mooier, fijner en lekkerder met een beetje zon.

Uit kunnen kijken naar terrasjes weer, blote benen en rokjesdag! Dat kan allemaal als de zon weer gaat schijnen en warmer wordt. Maar hebben jullie al plannen voor een vakantie in het vooruitzicht. Wij hebben nog niets gepland, maar het gaat al wel een beetje kriebelen. Spanje is ons tweede thuis en onze agenda’s zijn vol geboekt dat we echt, hoe bizar ook, moeten kijken wanneer we tijd hebben om te gaan.

Werk en school zijn de boosdoeners, maar we kunnen jullie verzekeren dat we heus binnenkort gaan! Wij genieten op en top op ons tweede plekje in Cambrils. Kijk maar eens op “El Paraiso“, dan krijgen jullie een goed beeld bij het zien van het filmpje hoe wij daar dan een beetje leven. Mochten jullie ook zin hebben om te komen, laat het ons weten!

En lees ook ons blog over “de meivakantie“.