For Ever Beautiful“, staat denk ik op nummer 1!

Voor altijd jong en mooi staat bij de meesten denk ik wel op nummer 1 van het wensenlijstje naast natuurlijk gezond blijven. Maar is het ook realistisch? Hoe kun je nu gezondheid en beauty in het dagelijks leven waar we vechten tegen te veel of te weinig zonlicht, veroudering, luchtverontreiniging, verstopte poriën, de juiste hoeveelheid make-up en salonbezoekjes? Los van alles dat we graag smeren en innemen?

True Beauty comes from within!

Schoonheid komt wel grotendeels van binnenuit. “Beautypearl” is het eerste all-in-one beauty en gezondheidssupplement dat de huid van binnenuit perfectioneert, voedt, beschermt en veroudering tegengaat. Nou dit triggert toch al wel? Samen met de allerbeste voedingsdeskundige en volgens strenge kwaliteitseisen onder apothekerstoezicht is een unieke formule gecreëerd die niet alleen de huid perfectioneert, maar ook de innerlijke mens.

Beauty goes deeper than the surface

Verantwoord ondernemen is waar Beautypearl voor staat. Beautypearl is vegan, gluten- en allergenenvrij, dierproefvrij, bevat geen conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers. Het is geheel in Nederland ontwikkeld, geproduceerd en maatschappelijk verantwoord verpakt.

Beautypearl gelooft in de pure vorm en de combinatie van ingrediënten. Ik ben erg benieuwd geworden en ga de uitdaging aan en ga het een maand proberen. Ik ben natuurlijk nieuwsgierig of je op zo’n korte termijn zelfs al verschil kunt zien en voelen.

X

Beautypearl

De Beauty Pearl