Niks leuker dan dat mijn vriendin me in Spanje komt bezoeken!

Spanje, ook voor mij mijn tweede thuis… Ik kom hier heel graag. Heb hier in de loop der jaren ook een vriendenkring opgebouwd en met name in de zomervakantie is het hier 6 weken feest.

Mijn ritme gedurende de zomervakantie is dan ook een beetje in de war. Gemiddeld gaan we er om 03.00 uur in en komen er ook gemiddeld rond 15.00 uur weer uit. Het is vakantie, dus het mag. Ideaal, ik weet dat heus wel, is het zeker niet. Maar uhm, straks begint school weer, nu dus 100 % genieten van het ‘niks moeten’.

Ik heb overigens wel een boek gelezen, daar heb ik de tijd dat ik op het strand lag, goed mee benut. Ik sta zelfs een beetje versteld van mezelf!

Extra speciaal vind ik het wanneer een vriendin de moeite neemt om naar me toe te komen. De voorpret is al enorm, omdat ik hier minstens 2 maanden naartoe aftel met een app op mijn telefoon! De dagen staan dan voor veel lachen, heel veel foto’s maken, heel heel veel kletsen en leuke uitstapjes maken (overdag naar een shoppingmall, ’s nachts naar Pacha). Zo staat er ook altijd weer een dag naar Barcelona op het programma. Mijn vriendin was er afgelopen vakantie nog nooit geweest en ik nu inmiddels meerdere keren, dus ik hoop dat ik het allemaal een beetje kan vinden.

Samen met Romee, ook bekend van “FromRomee“, heb ik er een topvakantie van gemaakt.

Per