Een echte moeder – dochter vakantie voor de boeg

Deel 1

Eindelijk is het zo ver, we gaan met z’n tweetjes een week naar Spanje, ons tweede thuis. We hebben er zo ongelooflijk veel zin in ondanks de ietwat mindere weersvooruitzichten. Vakantie vieren kunnen wij heel goed, maar je wilt toch ook wel lekker weer hebben dan. Zeker voor Perle, ik hoop dat ze even kan vergeten dat er nog een examenuitslag op haar wacht als we terugkomen.

Het was afgelopen dinsdag even heel vroeg uit de veren. Dat moet je er voor over hebben om rond half elf al lekker op het terras aan de koffie te kunnen. Natuurlijk had oma, die ons ook ophaalde van het vliegveld voor zelfgebakken appeltaart gezorgd. Met nog weinig ontbijt in de maag ging die er goed in. Gelukkig kwam al snel de zon te voorschijn en nestelden wij ons op onze ligbedden om van deze zonnestralen te genieten. De vermoeidheid sloeg toch wel een beetje toe en we maakten allebei gebruik van een Spaanse siësta. We werden om 19.00 uur wakker…..

Maar dat geeft niet in Spanje…. Want hier eten ze gelukkig laat en gaan de meeste restaurants pas om 20.00 uur open.

Tapas

Voor ons betekent thuiskomen nog meer. De eerste avond eten we altijd bij El Posito. Heerlijk Spaanse tapas eten maakt ons dan zo gelukkig en dat kun je hier geweldig. We sloten onze avond af met nog even een aflevering van “Love Island” te kijken. Ja, het is wel zo, als een serie je bevalt, triggert het toch wel om de volgende aflevering te willen zien. Dus samen nog even op de bank om te genieten van de prachtige mensen.

En dan is het toch op naar morgen! Natuurlijk schrijven we ook dan weer over onze vakantieplannen. We weten het nu nog niet zo goed, het hangt allemaal een beetje af van het weer!

X

Vakantie

Samen “Love Island” kijken

Vakantie

Tapas bij El Posito

Vakantie

Onze favorieten…

Vakantie

Appeltaart van oma

Vakantie

Eerste zonnestralen pakken