Graag kopen wij uitverkoopjes met mogelijkheid om door te dragen!

Het is nu echt de tijd om je slag te slaan. Het is soms even zoeken, maar je kunt in de sale nog de leukste uitverkoopjes scoren. Pas echt leuk wordt het als je iets tijdloos vindt of als je het door kunt dragen in de herfst of winter.

Online snuffelen!

Ondanks dat we op vakantie zijn, is het gewoon leuk om af en toe on line te snuffelen wat er nog allemaal in de uitverkoop te koop is. Natuurlijk moet je nu met de kortingen die oplopen van 50 tot 70 % geluk hebben dat je maat er nog is.

Perle scoorde al wel eerder haar prachtige jurkje van Sandro voor haar diploma-uitreiking met een fijne korting. Maar dat is een jurkje, omdat ze voor wit had gekozen dat je echt nu kunt dragen. Wel is het tijdloos en zal ze er nog vele jaren plezier van hebben.

Echte uitverkoopjes

Ikzelf heb een paar prachtige booties van Sebago gevonden. Eerlijk gezegd, hield ik ze al een tijdje in de gaten en heb mijn slag geslagen toen ik ontdekte dat ze afgeprijsd waren. Dit zijn zeker geen zomerschoenen en ik weet nu al dat ik deze met heel veel plezier straks in de herfst en winter zal gaan dragen.

Maar ook op de site van Nikkie heb ik nog een paar geweldige items gevonden. Normaal hik ik een beetje tegen de prijzen op. Nu in de echte sale is het erg leuk shoppen bij Nikkie. Ik vond er nog een fantastische velvet blazer, een prachtig blousje dat je zo met elk colbert of vestje kunt combineren en geweldige broek. Al met al ben ik dus voorlopig gewoon klaar!

Kopen jullie ook in de uitverkoop met het oog op de herfst en winter?

Uitverkoopjes

Prachtige booties van Sebago, nu in de sale!