Gaan jullie nog voor de uitverkoopjes of shoppen jullie al de nieuwe collectie?

Wij vinden het zo moeilijk om de hand op de knip te houden in deze tijd. Er zijn nog zoveel leuke uitverkoopjes te scoren, maar tegelijkertijd hangen er ook al weer nieuwe collecties in de winkels. En laten we eerlijk zijn, het is ook niet zo dat we niks in de kast hebben hangen.

Laatst waren we bij Two Stories in Dordrecht, ook zo’n super leuke winkel. We keken onze ogen uit. In de uitverkoop waren echt nog leuke kledingstukken te scoren, maar tegelijkertijd hadden ze ook al gave dingen voor het voorjaar. En eerlijk gezegd word je daar toch naar toe gezogen.

Maar tijdens ons dagje in Rotterdam hebben we goed opgelet wat de kleuren voor de lente en zomer gaan worden in 2019! We gaan veel roze en oranje zien. Natuurlijk geldt dat alle frisse kleuren leuk zijn in de lente, maar met dit in onze gedachte is het goed om te bedenken dat je iets koopt met roze en/of oranje erin.

We kunnen alvast verklappen dat Perle goed geslaagd is. Het is altijd een feestje om bij Two Stories binnen te lopen. Voor jong en ouder (lees moeder en dochter) is er altijd wel iets te vinden.

See you there!

Uitverkoopjes

Orange it is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X

P.S. Lees ook ons blog over #dresstoimpress