Heerlijke truien of sweaters om in te chillen…

Thuis zijn of lekker struinen door het bos, een heerlijk trui of sweater past daarbij. Voor iedereen is een comfortabele chill trui anders. De een wil graag een loose-fit, de ander wil een trui graag op het lijf gesneden.

Voor ons is het belangrijk dat een trui allereerst comfortabel aan voelt. Strak of los, lekker zacht en niet kriebelend (dat heb je nog wel eens met wol). Dan mogen de kleuren er ook nog zijn. Kleuren die passen bij de mode van nu, geeft wel wat extra’s aan een lekkere trui.

Onlangs hebben wij een closet-detox gehouden. Heel belangrijk als je van de zomer naar de winter gaat. Ook goed om te doen voor je denkt aan nieuwe aankopen! Want wat blijkt: wij waren blij verrast met alles dat we weer tegen kwamen. Misschien ook een beetje vergeten door de lange, warme zomer.

Dat neemt niet weg, dat we toch weer aan het googelen gingen. En tja, bij Ella Fashion word je dan toch weer een beetje gelukkig bij alles wat je ziet. De verleiding was dan ook groot om toch een paar leuke items, wel doordacht gekozen, uit te kiezen voor deze herfst en winter.

Hebben jullie al veel aankopen gedaan? De echte kou gaat nu wel beginnen, dus je kunt maar beter beslagen ten ijs komen!

X

 

Chillen

Chillen

Chillen