Wow, bij het zien van Wendy voelde ik me een echte trendsetter…

Mijn moeder is of was helemaal fan van de Voice Senior! Hebben jullie ook gekeken? Ik stiekem wel, met mijn moeder samen natuurlijk. Wat hebben we genoten van de ongelooflijke klasse en kwaliteit van deze zangers. De winnaar vonden wij thuis unaniem terecht. Wel was ik onder de indruk van Wendy’s jurk van Sandro, te meer omdat ik dezelfde heb. Wel in het wit en een half jaar geleden gekocht voor mijn diploma-uitreiking. Hij was er toen ook al in het zwart, maar koos met de zomer in het vooruitzicht voor wit natuurlijk. Geen idee dat ik zo’n ontzettende trendsetter zou zijn haha!

Jurkjes zijn helemaal in! Ik voel me er prachtig in en zeker in deze. De mijne gaat helaas voor de winter weer de kast in. Ja, dan moet ik Wendy gelijk geven dat je zwart het hele jaar door kunt dragen. Maar ja zwart is ook zo zwart en is echt zo’n kleur die je de hele winter kunt dragen. Nederlanders houden overigens van zwart. Moet je maar eens op straat om je heen kijken, iedereen draagt zwart. Net of men geen andere kleuren durft te dragen! Wij houden juist van kleur en je ziet voor je het weet ben je een trendsetter.

Deze winter zie je veel ‘prairie’-jurken zoals ik ze noem. Ik ben al aan het zoeken, maar heb nog niet de leukste gevonden. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte, zodra ik er een gevonden heb. Mochten jullie alsnog zo’n kanten jurkje als Wendy en ik willen hebben, kijk dan eens op Sandro.

X