Mannen vinden het een dikke NEE, wij een echte JA!

Ook wel Joggingpakken, wij vinden ze heerlijk om thuis in te chillen. Ik weet dat mijn ‘ega’ er een ongelooflijke hekaal aan heeft. Hij heeft de mening dat hij het leuk vindt dat wanneer hij thuis komt, dat ik er ook nog een beetje leuk bij loop. Goed, een jeans is dan ook niet zo erg, maar zo’n zacht trainingspak zit wel heel comfortabel op de vrijdagavond.

Trainingspakken, huispakken of joggingpakken: er zit wel een heel groot verschil in welk pak je draagt. Sommigen zijn van een dusdanige stof dat ze heel snel lubberen. Dat vind ik ook geen gezicht. Maar deze van Nike is echt heel mooi. Dit trainingspak van de nieuwe collectie is oud-roze uitgevoerd en je voelt gewoon dat dit direct mooi om je lijf zit. Deze stof blijft ook absoluut prachtig, ook na 10 x wassen;).

Wat wel heel gaaf is van Nike is dat je natuurlijk complete sets kunt kopen. Dit trainingspak is te combineren met 2 sportbra’s en ongelooflijke gave sneakers, allen in dezelfde kleur. Deze gehele set is te koop bij Voorwinden in Zwijndrecht. Overigens kom ik graag bij Voorwinden, ze hebben veel keus en je wordt er altijd heel vriendelijk geholpen.

Maar hoe is het bij jullie thuis: is het een do of een don’t?

Lees ook ons blog over de High Waisted Jeans, helemaal van dit seizoen.

X

Trainingspakken