De komende twee weken staan weer in het teken van tentamens…

De laatste cijfers van het jaar, voordat ik aan mijn examens begin. Stilletjes voel ik de spanning nu wel oplopen. Afgelopen vrijdag, 23 maart, heb ik mijn laatste officiële lesdag gehad. Vanaf nu is het alleen nog tentamens en examentrainingen maken. Het is nu of nooit. Nu kan ik scoren en hopelijk de laatste twijfelachtige cijfers wegwerken. De komende weken sluit ik mezelf dus weer even op en zit het er helaas niet in om leuke dingen te doen…

In maart ben ik in Leiden geweest voor een examentraining voor Wiskunde B. Eind april ga ik nog een keer voor Scheikunde. Het is een soort opfriscursus die je ook direct weer een stukje meer zelfvertrouwen geeft. Het geeft mij het gevoel dat ik er alles aan gedaan heb.

De afgelopen weken werd ik gek van alle extra toetsen, projectjes en werkstukken die we tussendoor nog moesten inleveren. En dan ook nog die verschrikkelijke boekenlijsten die we moeten lezen. Voor de vakken Nederlands, Engels en Duits moet ik in totaal minimaal 26 boeken gelezen hebben. Oh ja, ik heb nog een moeder die me eraan herinnert om een stukje en een foto voor ons blog te maken. Dat laatste vind ik super leuk, maar het kost ook tijd. Tijd die ik voor me gevoel nergens anders meer in mag steken, dan in school.

Maar jongens, echt, de tijd gaat hard! De komende twee weken dus tentamens, daarna meivakantie en dan is er nog 1 week over voordat de eindexamens beginnen. Ik ben inmiddels wel begonnen de dagen af te tellen. Voor het zover is, gaan we nog even 100 % knallen. Ik heb goede moed en ik denk dat dat de beste basis is. Ik mag er nog niet naar uitkijken, maar ik hoop wel echt die champagneflessen te kunnen laten poppen over twee maanden!

Keep you posted!

X

P.S. Ik schreef ook een leuke blog over mijn surpriseparty.

Toetsenweek

Oefenen met examenbundels van de afgelopen jaren