“Per, is dit ok?”

“Sorry mam, deze outfit kan je beter overslaan.” Zeker als blogger probeer je op de hoogte te blijven van wat de nieuwste trends zijn. Ik kijk regelmatig op meerdere sites en volg ook andere bloggers, instagrammers en youtubers om te zien wat hun beweegt. @rianne.meijer en @negin_mirsalehi zijn mijn favo instagrammers atm. @jonolsson1 en @jannid volg ik op de voet op YouTube.

Mijn moeder kijkt me soms aan en begrijpt me niet altijd helemaal. Wel merk ik dat ze steeds meer zoals mij gaat denken. I must confess; ik heb een vreselijk knappe en ook hippe moeder. Ze staat dan ook open voor tips en tricks. Wat ik op het moment helemaal leuk vind, is het combineren van verschillende prints. Dat is het leuke van nu, alles kan met elkaar gecombineerd worden. Mijn moeder kan mij er dan nog weleens op wijzen dat iets ‘niet oké’ is, waarop ik dan antwoord dat dat juist oké is! Mijn mama blijft op dat gebied nog weleens veilig, wat ik als moeder zijnde ook wel begrijp. Als ik een winkel met haar inloop, kan ik precies aanwijzen waar zij op af zal stappen.

Deze zomer waren we in New York. Dit was fan-tas-tisch. Dit is DE stad om te shoppen in mijn ogen natuurlijk. Hier was ik in de gelegenheid een paar hippe winkels te bezoeken waarvan je in Nederland alleen on-line spullen kunt kopen, zoals Supreme. Ook ben ik naar Comme de Garcons geweest. Hier is ook een vestiging van in Amsterdam te vinden, maar vaak met een gering aantal producten.

Mijn veilige, maar hippe mama gaat gelukkig graag met me mee. En ik moet eerlijk zeggen dat ik haar de laatste tijd al een paar keer van iets heb weten te overtuigen het te kopen. Dat is het heerlijke van samen shoppen. Soms heb je net even dat zetje in de rug nodig. Het allerbeste is wel dat wij dezelfde maat hebben en zo dus ook dingen kunnen kopen onder het mom van als we het beiden dragen, dan is het goed!

Lees ook mijn blog over Internetshoppen!

Kus