Wat neem je wel of niet mee op vakantie?

Een koffer pakken vind ik een vak apart. Ik heb inmiddels geleerd om in setjes en combinaties te denken. Zo kun je minder mee nemen en toch veel meer variaties maken. Zeker als je alleen met handbagage wilt reizen voor een weekend, dan is dit een must. Maar een pakje van Terry Ray mag helaas niet in de vakantiekoffer naar de zon overgeslagen worden.

Kennen jullie deze hippe, badstof pakjes, jurkjes en rokjes van Terry Ray al?

Badstof, ik vind het heerlijk om op warme dagen in badstof te lopen. Het is licht en luchtig, rekt lekker mee, ik vind het ideaal. En de lijn van Terry Ray heeft ook nog eens alle kleurtjes die wij mooi vinden. Dus een keuze maken is echt nog niet zo makkelijk.

Terry-Ray is een nieuw Nederlands merk met een duidelijke signature: badstof! De beachwear collectie bestaat volledig uit trendy badstof items en bevat onder andere leuke shorts, rokjes, hoodies, jurkjes en playsuits.

Hoewel er met regelmaat badstof items op de markt kwamen de afgelopen jaren, was er tot nu toe geen enkel merk met een gehele collectie uitsluitend van badstof. Het designteam van Terry-Ray is druk bezig geweest om de items vernieuwend en hip te maken. En dat is zeker gelukt! Het merk richt zich voornamelijk op comfy badmode en uit het feit dat dit groot is ingekocht blijkt wel dat dit dé trend van zomer 2019 gaat worden!

Vanaf maart is het merk verkrijgbaar in winkels in Nederland. Het merk heeft de ambitie het de hipste badstofmode te maken en het zou zo maar eens kunnen dat ze hier geweldig in gaan slagen.

Voor welk badstof piece van Terry Ray ga jij deze zomer?

Lees ook ons blog over “mode op de piste” en later voor thuis!