Mijn eerste tentamens, toch best wel even spannend!

Dagen van blokken heb ik achter de rug, ondanks dat ik de stof goed heb bijgehouden. Dit is wel even anders dan op de Middelbare school. Mijn eerste tentamens heb ik gemaakt en hopelijk met een voldoende afgerond.

Het is gewoon eerlijk om te zeggen dat alles nieuw is. Allemaal moeten we er door heen, die eerste tentamens. Wat gaan ze vragen, wat willen ze, wat moet je weten. Gelukkig bieden ze je de mogelijkheid bonus-tentamens te maken. Hiermee kun je aardig je kennis testen. Dat is me redelijk tot goed afgegaan. Dus ik ben toch wel vol goede moed naar mijn tentamens gegaan.

Maar serieus he, het gaat niet meer om een paar hoofdstukken die je moet leren. Nee, je krijgt gewoon een heel boek voorgeschoteld.

Ik heb het overigens heel erg naar mijn zin in Delft. De stad zelf vind ik ook geweldig. Het is niet zo grootschalig, maar het ademt een en al studenten uit. Overal kleine restaurantjes en kroegjes volledig op ons gericht, de prijzen zijn er gunstig zo gezegd! Delft is nooit stil, het staat natuurlijk ook bekend om zijn “Delfsblauw” en daarmee ook toeristtrekker nummer 1 of in ieder geval in de top 5 van Nederland. Ja, Delft is echt heel gezellig.

Zie ik jullie er snel een keer?

X

P.S. Lees ook mijn blog over “de eerste weken“!