Hoe mooi is het om je dochter zo gelukkig te zien op haar surpriseparty?

Afgelopen zondag was het zover. Een kleine drie weken hebben we de surpriseparty voor Perle geheim kunnen houden met 21 man! Was het moeilijk om het vol te houden? Daar is denk ik iedereen het unaniem mee eens: JA!

Perle’s vriend Thimo, ook wel bekend als de ‘thefood.spotter‘ , en ikzelf beraamden een plan om Perle te verrassen. Zelf kwam ze er maar niet uit: “Wanneer moest zij haar verjaardag gaan vieren?” Het is moeilijk dit jaar met al die toetsen en examens om ergens een weekend te vinden waarin het nog mogelijk is, want Perle is natuurlijk niet de enige die 18 jaar wordt. Al met al namen wij het initiatief om een surpriseparty te organiseren. Het werd dan wel iets kleiner dan zij misschien in gedachte had, maar wel zo intiem.

Hoe gingen we te werk?

We maakten een groeps-app aan en ongelooflijk maar waar: iedereen kon. Het plan was gemaakt, nu nog de uitvoering. Voor het maken van een diner voor een groot gezelschap draaien wij onze hand niet om, dit hebben we al een paar keer eerder gedaan. We bedachten wel een diner op maat gemaakt voor ons meisje! Alles in huis halen en een goede voorbereiding zijn het halve werk!

Whats-app

Terwijl de app ontplofte over welk cadeau, wat trekken we aan en hoe gaan we haar van huis weghalen, kwam de dag steeds dichterbij. Een surpriseparty is natuurlijk geen verrassing zonder surprises. Vanwege de kou werden alle hockeywedstrijden afgelast en zelfs de TD op Leonidas. Ons eerste plan viel in duigen. Gelukkig werd dat snel opgelost met een ‘naar-de-stad-plan’. Bijna ging het nog mis door een FaceTime gesprek, maar dat kon nog goed gebreid worden.

Het moment zelf!

Zenuwachtig waren we allemaal toen ze de trap opkwam. Wat een ontlading, wat een vreugde en een tranen van geluk: ik geloof dat we haar nog nooit zo hebben zien stralen. Het is een geweldige, onvergetelijke avond geworden. Er is gegeten, gelachen, gedronken en gespeecht. Perle’s lievelingswijn ‘MIP‘ werd geschonken en als toetje was er een overheerlijke chocolade taart met gecaramelliseerde hazelnoten waarvan het recept is terug te vinden in “Heel Holland Bakt“.

Zelf ook een keer een surpriseparty organiseren? Wij hebben tips voor jullie!

Lees ook ons blog over onze fotoshoot.

Surpriseparty

Vriendinnen voor het leven!

Surpriseparty

Surpriseparty wordt gepost natuurijk!

Surpriseparty

Friends for Always

Surpriseparty

Surprise!!!