Mannen houden soms ook van een perfecte coupe! Welke stylingproducten zijn er?

Er zijn enorm veel producten om het haar in model te krijgen. Stylingproducten hebben allemaal hun eigen specifieke functie, zoals stevigheid, glans, fixatie en hydratatie. Stylingproducten van O’Right geven mannen de juiste styling of wel de perfecte coupe!

Maar heb je moeilijk te temmen haar en ben je op zoek naar glans en controle zonder de natuurlijke look van je haar op te offeren? Dan is een cream de beste keuze. Gebruik de Curl Enhancing Cream van O’right op droog of handdoekdroog haar voor flexibiliteit en extra hold om moeilijk haar te temmen. Zeer geschikt voor dik, ruw en krullend haar, vanwege de gecertificeerde hydraterende factoren en botanische extracten.

Houd je van een Out-of-bed-look dan kun je gaan voor een mud of haarklei hetgeen een goede variant is op de haarwax. De Ultra Free Mud en Free Mind Mud van O’right geven veel hold met óf een lichte glans óf een matte finish. De muds zijn op het moment het meest populair bij jonge mannen, het haar blijft er goed van in model zitten en ziet er tegelijkertijd natuurlijk uit. Zeer geschikt voor de out-of-bed-look! I love it;)!

Curl Enhancing Cream geeft soepel en veerkrachtig haar. De krachtige formule van maisextracten en canola-olie zorgen voor een soepele crème met een stevige hold en perfecte en pluisvrije krullen. Geeft extra volume en veerkracht bij gebruik van een diffuser. Ook geschikt als shaper bij kortere coupes.

Wat je mag weten over O’right:

Het uitgangspunt van O’right is dat alle producten die worden ontwikkeld een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de mens, sociale- en maatschappelijke ontwikkeling en een beter milieu. O’right streeft er naar het meest groene haarverzorgingsmerk te zijn/worden. De ‘O’ in O’right symboliseert onze planeet, de Aarde, en ‘right’ staat voor de duurzame doelstelling.

O’right is vijftien jaar geleden in Taiwan opgericht door Steven Ko, nadat hij in het jaar ervoor zijn ouders verloor aan een nierziekte en kanker. Omdat hij zelf allergisch is voor verschillende stoffen heeft hij in 2002 stappen ondernemen tegen chemische stoffen in haarcosmetica, waaruit O’right is ontstaan.

Alle O’right producten worden vervaardigd in een gecertificeerde groene productie. Dit is uniek in de wereld en hiermee is O’right als eerste cosmeticabedrijf GMP-gecertificeerd als duurzaam productiebedrijf. Het hoofdkantoor is internationaal erkend als één van de meest duurzame productielocaties voor cosmetica en geldt als hét schoolvoorbeeld voor duurzaam produceren.

O’right is exclusief verkrijgbaar bij de duurzaam werkende kapsalon en via de onlangs compleet vernieuwde webshop hairoright.nl

Stylingproducten