Lekker licht en gezond eten, helemaal wie we zijn!

Tijdens mijn introductieweek in Delft heb ik een week in een studentenhuis geslapen. Samen wonen in een studentenhuis is meer dan alleen met elkaar in één huis slapen. Je doet en deelt alles met elkaar en je wordt vriendinnen voor het leven. Je eet en kookt meestal ook samen en dat gaat vaak wel op de makkelijke tour. Maar, wees niet bang, het is niet alleen patat scoren, er werd ook gekookt. De studentenrollen zijn een blijvende maaltijd binnen ons gezin.

Met name voor het sporten is dit een fantastische maaltijd. Het is licht en super gezond. Uiteindelijk kun je eraan toevoegen wat je zelf lekker vindt. Bij ons staan meestal de volgende ingrediënten op tafel: Garnalen, Surimisticks, Kip, taugé, paprika, komkommer, avocado en geraspte wortel. En vergeet de “rice paper” wrap-bladeren niet, te vinden in de rij in de supermarkt van de exotische keuken.

Aan het geheel mag de sojasaus niet ontbreken. Het is heerlijk om de rol uiteindelijk even te dippen in de sojasaus. Het is lekker om een sausje te maken van mayonaise met sojasaus! Pas op niet te veel, dan is het erg zout!

Krijgen jullie al trek? Het is een echte aanrader. Het werk zit hem in het snijwerk van de groentes, maar uiteindelijk heb je heel snel deze maaltijd op tafel als je het met elkaar doet!

Succes en eet smakelijk!

X, Perle

P.S. Lees ook ons blog over “Gezond Fastfood

Studentenrollen

Ingrediënten voor studentenrollen

Studentenrollen

Zo ziet het er uit!