Verslaving of niet, sporten doe ik nu eenmaal heel erg graag!

Gek word ik van dagen niet bewegen! En dan bedoel ik niet het bewegen van de stofzuiger, grasmaaier of het strijkijzer. Nee ik wil regelmatig bezig zijn met het bewust bewegen in de sportschool of lekker buiten.

Ze zeggen wel eens: de goedkoopste sportschool ligt achter de voordeur. Ja, dat is natuurlijk helemaal waar. Sportschoenen aan en naar buiten, frisse lucht inademen, er is eigenlijk niets lekkerder dan dat. Maar ja, fitness doe je nu eenmaal op een sportschool. Bovendien krijg je daar ook de juiste begeleiding.

Wel probeer ik regelmatig doelstellingen te hebben. Anders wordt het sporten denk ik saai! Als je niet echt weet waarvoor je het doet, dan lijkt het mij minder leuk dan wanneer je weet “op die datum wil ik dit of dat“.

De laatste doelstelling was de halve marathon van Amsterdam. Wow, ik vond dat best een uitdaging, ondanks dat ik wist dat ik het makkelijk zou halen. Nu kijk ik uit naar de Bruggenloop van Rotterdam. Lekker weer dicht bij huis, leuk al het publiek langs de kant en mijn gezin die me bij de finish op staat te wachten. Haha, ja sorry, ik kan er nu al naar uit kijken!

Gaan jullie ook de Bruggenloop lopen of komen jullie ons aanmoedigen?

X