Fantastische Give-Away: Willen jullie ook shinen met de feestdagen?

Black Friday is voorbij, Cyber Monday zit erop, de uitverkoop gaat langzaam beginnen, maar hoe leuk is het om in deze toch wel dure maand iets te winnen en vervolgens met deze Sparkling Stars top direct klaar bent voor alle komende feestdagen? In samenwerking met Shopaholiekmama mogen we deze top verloten.

Iets leuks voor de feestdagen scoren, is niet altijd gemakkelijk. Vaak zijn het kledingstukken die een beetje over de top zijn en je dan alleen tijdens de feestdagen kunt dragen. Of ja, natuurlijk bij een leuk feestje. Maar toch zijn er ongelooflijk leuke tops te vinden die je in principe altijd kunt dragen, zoals deze ‘sparkling stars’ shirtjes van By Inspired verkrijgbaar bij Two Stories. En zoals jullie zien, wij vinden hem allebei super!

Two Stories is sinds september gevestigd in Dordrecht en een vast bezoekadres voor ons geworden. Naast hippe kleding voor jong en oud, kun je er ook terecht voor de leukste accessoires. Nu mogen we deze super leuke Sparkling Stars top verloten.

Sparkling Stars

Er is een gouden of zilveren versie

Wie niet waagt, wie niet wint, dus wat let jullie?

– Like de Facebookpagina van MariePer, deel het bericht en laat je maat achter

– Like de Facebookpagina van Two Stories

Meedoen kan tot en met zaterdag 2 december 2017. Maandag 4 december 2017 maken wij de winnaar bekend op onze website en Facebookpagina van MariePer en Shopaholiekmama.

Deze Give-Away is mogelijk gemaakt door Two Stories in Dordrecht!

In onze blogs Green Today en de oversized jas kun je meer lezen over de collectie van Two Stories.

Succes!

Sparkling Stars Sparkling Stars  

Sparkling Stars Sparkling Stars Sparkling Stars