We kunnen niet wachten om weer naar Spanje te gaan!

Spanje, Cambrils, is zoals eerder verteld ons tweede thuis. Daar aankomen is thuis komen. We hebben in Cambrils een kleine woning die ons wel van alle gemakken voorziet. Het is een kwestie van de ramen en deuren open zetten, stoelen naar buiten en we kunnen genieten. Heerlijk!

Het fijnste van Spanje vinden wij het klimaat. Logisch zullen jullie denken, maar het zijn niet alleen de temperaturen het is ook de blauwe, heldere lucht. Iedere dag weer, daar worden we zo vrolijk van. Bijna nooit is het er grijs, zoals in Nederland. En als het er een keer regent, dan gaat bij ons de vlag uit. Dat zijn de dagen dat we namelijk er op uittrekken. De omgeving ontdekken, wijnboeren bezoeken of een stad onveilig maken.

Waarschijnlijk zijn daarom de mensen zo vrolijk (behalve in het verkeer dan;)). Als je iedere dag niet hoeft na te denken over of het koud of warm wordt, maar het ongeveer altijd constant is, heb je toch een probleem minder. Kijk naar ons, eerst naar buiten kijken voor we van huis gaan. ‘Oh het regent, toch maar even een jas mee’, of ‘Oh het waait hard, toch maar even een extra truitje mee’. Het is bij ons nooit te voorspellen. Ook de terrasdagen zijn in Nederland op 1 hand te tellen, terwijl wij in Spanje buiten leven!

Buiten, frisse lucht, de dag beginnen met een paar kilometer rennen en vervolgens buiten ontbijten. Wij kunnen niet wachten om weer te mogen gaan en ja, gelukkig kunnen wij de dagen aftellen. Hebben jullie al plannen voor mei, juni of juli? Zo niet, kijk dan eens op elparaiso.nl of mail ons.

Lees ook ons blog over “Warmte op je huid“.

Spanje

De grote tuin biedt zowel jong als oud veel plezier

Spanje

 

 

 

 

 

 

 

 

Spanje

Is de zon te warm, kun je heerlijk op het terras zitten

Spanje

Het huis ligt op 200 meter van het strand