Genieten van het andere klimaat…

In Nederland is het fijn, het is ook fijn om in Spanje te zijn. In Nederland geniet ik van andere dingen, vooral mijn sociale leven: vrienden en familie. Daar word ik op dat moment dan blij van. Hier in Spanje mis ik ze, maar heb ik andere dingen waar ik blij van word.

Nummer 1 is het echt het klimaat. De dag begint met koffie buiten! Heerlijk krantje erbij, snel koppen lezen en wakker worden. Het zachte briesje dat er waait is warm en niet fris, koud zoals in Nederland. Dan op de fiets naar de sportschool. Heerlijk om me uit te leven en vol energie tussen 10 en half 11 weer naar huis met een prachtig dag voor je!

Wat ik hier allemaal doe?

Vandaag is het pas mijn tweede dag en ga ik zo eerst even boodschappen doen op de quad! Heerlijk in korte broek en shirt alles in huis halen dat past bij een gezond leven. Mijn schildersezel heb ik vast klaar gezet. Ik heb echt het goede voornemen om straks heerlijk in het zonnetje of als het te warm wordt onder de parasol te gaan schilderen. Ik heb nog twee stuks op gezet en het wordt tijd dat ik deze ga afmaken. Ik het er sowieso heel veel zin in.

Om 17.00 uur heb ik afgesproken met een vriendin. Ik pik haar wederom op met de quad en gaan we naar het dorp. Gezellig even rondkijken en een ergens een terrasje pakken. Eten is hier pas laat, vanaf 20.00 uur kun je pas terecht in de restaurants. Nog geen idee wat we gaan doen, maar thuis eten en verder met mijn serie vind ik ook een super optie! Ik ben helemaal verknocht aan Spaanse series op het moment (velvet) en krik daar ook mijn Spaans weer mee op.

Nee vervelen doe ik me hier nooit. Ik heb nog drie boeken klaar liggen, dus het komt helemaal goed. Natuurlijk tel ik de dagen af dat de familie komt. Dan is het weer een andere gezellige boel.

X