Bezoeken jullie wel eens een spa?

Zo ongelooflijk lief van Perle, voor moederdag had ze via Vakantieveilingen twee entreekaarten voor Spa Zuiver gekocht. Gewoon het idee dat ze er alleen al mee bezig is geweest, maakt me natuurlijk ontzettend blij. Wel moesten we binnen vier maanden de spa bezoeken en ik kan jullie vertellen dat dat nog niet mee viel zo met de zomervakantie er precies midden in. Maar afgelopen dinsdag was het zover en reden we naar Amsterdam om te genieten van een heerlijke, relaxte dag samen.

Het was voor Perle de eerste keer dat zij een spa bezocht. Ikzelf ben wel vaker naar een spa geweest, maar moet eerlijk bekennen dat ik niet zo van al die naakte lichamen ben. Je kunt nu eenmaal niet ontkennen dat we niet naar elkaar kijken. Dat gebeurt gewoon, dat je het misschien niet van iedereen opslaat is een tweede. Tenzij het een bekende is, dan is dat toch anders. Het idee dat je bekenden kunt tegenkomen, dwingt mij dan om toch voor een ‘bikinidag’ te kiezen. Gelukkig was dit ook Perles voorkeur.

Maar wat een prachtige wellness is Spa Zuiver. Dit was nieuw voor mij. Deze plek is ongelooflijk mooi en na deze dag sta ik er iets anders in en zou het zo maar kunnen dat ik hier nog eens terugkom. Je moet je wel kunnen overgeven, want je doet natuurlijk toch een hele dag niets. Zelfs de mobiel mag niet mee naar binnen! Dit is logisch, maar je realiseert je wel dat je even een dag niet bereikbaar bent en dat je zelf eens een keer niet om de haverklap op dat ding zit te kijken.

We hebben twee volledige rondes gedaan. Tussendoor lekker geluncht. We kozen voor een wortel-wrap en een pok√©-bowl. Samen ‘sharen‘ natuurlijk, lekker gember thee erbij en volop genieten. Haha, wat word je moe van zo’n dag! Op tijd weer naar huis, liefst voor de file, want dat is vanuit Amsterdam toch altijd een drama.

Na deze dag waren we weer van alles van elkaar op de hoogte en hebben hiervan genoten. Gaan jullie wel eens naar een spa en welke heeft dan jullie voorkeur?

X

Spa

In de aankomsthal van Spa Zuiver. Verder mochten we natuurlijk geen foto’s maken.