Ongeacht de leeftijd, de schoen wordt nog steeds gezet!

Ja, jullie lezen het goed! Het is een ritueel geworden in de loop der jaren. Het is eigenlijk wel grappig, in Sinterklaas geloven doen we al lang niet meer. Tegelijkertijd zijn we toch nog een soort van zenuwachtig als er kadootjes op ons liggen te wachten. Sinterklaaslijstjes mogen gemaakt worden, maar het is de kunst om elkaar te verrassen.

Verrassen doe je door het hele jaar op te letten en te onthouden wat iemand een keer gezegd heeft. Soms loop je ergens tegenaan waarvan je dan denkt ‘oh dat is grappig’. Ik heb misschien meer tijd dan de anderen, toch loop ik ieder jaar op het laatst nog te stressen. Ondanks dat je via internet alles kunt bestellen.

Soms kun je op de leukste ideeën komen door zo maar eens te gaan googelen op bijvoorbeeld de site van Bol.com of Fonq. Als je dan weet dat iemand zijn vrije tijd graag in de keuken besteed of liever in de sportschool, dan kun je op die onderdelen gaan zoeken. Zo loop je tegen de meest praktische snufjes aan. Natuurlijk oppassen dat je niet voor de zoveelste keer rotzooi koopt, maar regelmatig loop ik toch nog tegen handigheidjes aan voor een leuke prijs. Het hoeft namelijk niet altijd duur te zijn.

Kijk naar mij zelf, ik word erg blij van huidverzorgingsproducten. Maar zo ben ik pas veel wijzer geworden. Zelfs bij de Lidl kun je huidverzorgingsproducten kopen die dezelfde ingrediënten bevatten als de duurste crème van La Prairie. Ik geloof echt dat dat zo is, want ik had laatst een gesprek met Joanne van Rawa Secrets. En zij vertelde hetzelfde!

Dus voor ons geldt nog steeds: “vol verwachting klopt ons hart” en verras ons maar naast onze voorgekauwde Sinterklaaslijstjes. Dat vinden we super spannend! Van ons mag Sinterklaas met zwarte Piet dit weekend komen!

X

Lees ook ons blog over Rawa Secrets (mijn beauty geheim!)