Vieren jullie nog Sinterklaas of zijn jullie overgestapt naar Kerst?

Al die feestdagen op een rij, het is soms best vermoeiend, maar hoe gezellig is het om overal weer die lichtjes te zien. Wij worden er altijd weer blij van, het brengt zoveel gezelligheid. Natuurlijk is het een drukke tijd, maar Sinterklaas of Kerst fleuren wel die donkere dagen een beetje op.

Vroeger vierden wij Sinterklaas met de hele familie met surprises en gedichten erbij. Tegenwoordig gaat het simpeler en vieren we Sinterklaas met de ene kant van de familie gewoon met cadeautjes en Kerst met de andere kant van de familie. Zo is het ook makkelijker te verdelen.

Maar zijn jullie al in de stress over wie je wat cadeautje moet geven? Wij hebben nog wel wat ideeën en via internet zo in huis!

  • Voor onze mannen is het helemaal niet zo moeilijk: Kleren maken de man toch? Kijk eens op de site van BB-Chum en Bolas. Hier vind je de hipste shirts en boxershorts. Lopen de mannen er helemaal fashionable bij. Wil je liever iets voor de uiterlijke verzorging aan ze geven, kijk dan eens op O’right.
  • Voor ons zelf is natuurlijk redelijk eenvoudig. Voor kleding verwijs ik jullie graag door naar onze favoriete shops in Dordrecht: Two Stories en Ame Boutique. Twee verschillende stijlen, maar ze hebben allebei zulke gave kleding. Hier slaag je altijd. Mocht je iets kleins, origineels en lekkers willen shop dan een paar zakken popcorn bij Allenbrands Popcorn.
  • Voor de mooiste accessoires kijk je op Sputnik Jewelry (de gaafste sieraden) en Pulcinella Moda (tassen, slippers en handschoenen).
  • Verwen je jezelf of je geliefden liever met iets voor het gezicht of lichaam, google dan eens naar Springcity Spa.
  • Mocht het nodig zijn om na de feestdagen weer sportief in beweging te komen, ga dan eens langs bij Yousportz. Een proefles mag altijd, maar ik weet zeker als je er eenmaal aan begint, kom je er heel graag terug.

Hebben we jullie zo een beetje geholpen? Wij hebben onszelf in ieder geval op genoeg ideeën gebracht!

X