Doen jullie wel eens aan shoewatching voor je de stad in gaat?

Dit weekend luiden we september in. De maand dat we nog vast kunnen genieten van nazomerse dagen, maar dat soms stiekem ook een beetje gaat afkoelen. Dat zijn de momenten dat we weer zin hebben in warmere kleren en ons erin gaan verdiepen. Schoenen slaan we zeker niet over en doen wij in ieder geval op internet zeker een beetje aan ‘shoewatching’. Of wel: wat is hip deze komende seizoenen?

Nu zijn wij beiden echt wel sneaker fan. Één van de sneakers die wij graag dragen, zijn de sneakers van Woden. Deze schoenen zijn zoooooo licht. Vorig jaar liep ik erop in New York, deze keer was Valencia aan de beurt en wie weet ‘what is next’. Woden gaat erg mee met de trends! Benieuwd?

Ook dit seizoen staat de nieuwe collectie van het Scandinavische schoenenmerk Woden weer bol van de trends: dikke platformzolen, velvet en hippe printjes. De Woden. schoenen zijn, zoals we gewend zijn, zeer comfortabel dankzij het gebruik van natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld de kurken binnenzool die schokbestendig en vocht absorberend werkt. Bekijk onderstaande foto’s, wij weten gewoon niet meer welke we zouden moeten kiezen! Zowel de velvet, luipaardprint als de dikke zolen vinden we geweldig!

De collectie is te koop bij Van den Assem!

Sneakers