Thuis sprayen met de self tan van That’so

Zijn jullie ook dat heerlijke kleurtje van afgelopen zomer kwijt? Erger jij je ook al weer aan dat bleke gezicht en lijf als je ’s ochtends in de spiegel kijkt? Wij hebben en hadden dat wel! Er zijn heel veel self tan sprays op de markt, maar sinds we afgelopen zomer de Sun spray van That’so hebben ontdekt zijn we helemaal om. Deze tanner zorgt niet alleen voor een kleurtje, maar verzorgd ook de huid.

De hydraterende, anti-verouderende en voedende sprays van That’so zijn onovertroffen goed. Ze geven een egale prachtige bruine kleur. Afhankelijk van welke spray je kiest ben je van sunkissed tot diep bruin. Het is de enige self tan spray die lekker ruikt en niet af geeft. Daarnaast verzorgt het de huid door toevoeging van onder andere aloë vera en matrixyl. Er zijn meerdere varianten self tan sprays van light tot extra dark afhankelijk van hoe bruin je graag wilt zijn.

Alle producten zijn eco-friendly en er is zelfs een vegan variant (Nature Tan Intense Bronze). Ook is er een self tan spray speciaal voor mannen (Instinct Skin Fragrance Terra Extra Dark) die ervoor zorgt dat je niet alleen een mooie donker bruine kleur krijgt, maar ook dat je lekker ruikt door de toevoeging van een lekker luchtje. De On The Go Dark Hemp variant is verrijkt met hennep water. Een ingrediënt dat de huid voedt en zacht maakt omdat het rijk is aan Omega 3 en Omega 6 antioxidanten, krachtige natuurlijke anti-aging middelen.

Om je hele lichaam een lekker bruin kleurtje te geven is de Glam Body Mousse perfect. Door het uitsmeren van de mousse zorg je ervoor dat je geen delen overslaat. Bovendien is het iets makkelijker aanbrengen dan middels een spray. Om je lichaam voor te bereiden op een zelfbruinende behandeling en de kleur langer te behouden gebruik je de Tan Extender Scrub.

De producten van That’so geven de huid een gezonde en natuurlijke bruine kleur zonder blootstelling aan UV stralen. Vooral het ‘niet-afgeven’ was voor ons doorslaggevend. De laatste keer dat ik een spray gebruikte was mijn beddengoed helaas slachtoffer van het afgeven van die spray. Dat is nu voorbij. De spray geeft een mooie natuurlijke kleur. Natuurlijk bij meerdere  keren sprayen krijg je een dieper bruine kleur, maar dat vinden wij ‘too much’.

Nieuwsgierig geworden? Check www.thatso.nl!
Self Tan Spray On The Go Dark – 125 ml – € 26,-  / Self Tan Spray On The Go Extra Dark – 75 ml – € 26,-
Self Tan Mousse Glam Body Dark – 150 ml – € 26,-  / Self Tan Spray On The Go Dark Hemp – 125 ml – € 26,-
Self Tan Spray Instinct Skin Fragrance Terra Extra Dark – 75 ml – € 30,-
Self Tan Spray Nature Tan Intense Bronze – 75 ml – € 28,-