Thuis sporten is nu even heel normaal!

Onder #Blijfthuis is “thuis sporten” in deze tijd de normaalste zaak van de wereld geworden. Je merkt dat iedereen daar een eigen modus in vindt. Naar mijn idee zie ik meer mensen dan ooit te voren sportief bezig zijn. Dat is toch wel echt super goed en hé, het geeft ook de nodige afleiding en iets om handen!

Nou is het voor ons niet zo moeilijk, wij trekken ook zo onze runners aan. Bij goed of slecht weer, we gaan erop uit en hebben onze workout dan weer gehad. Maar hoe breng je hier nu variatie in? Op social media worden heel veel online workouts gegeven. Sommigen doen het gratis en bij anderen krijg je een gedeelte gratis, maar kun je als het bevalt een online trainingsschema of workout programma aanschaffen. Of gaan jullie zelf aan de gang, dat kan natuurlijk ook?

Via onze eigen sportschool hebben we wel een schema gekregen om fit te blijven, we sporten graag, dus geen probleem. Toch is het leuk om in deze periode het een en ander uit te proberen. Zo had ik een paar maanden geleden een training gevolgd bij Bonjasky Academie. Ik ben zelf niet zo van het boxen of fight-trainingen, maar ze zijn wel heel goed voor je conditie en je algehele gesteldheid. Dus ter afwisseling hebben we ons toch een jaarabonnement online gegeven. Hoe leuk is dat en hoe leuk is het om uit te kijken naar de volgende training?

Afgelopen week hebben we voor het eerst de eerste twee lessen gevolgd en serieus… we hadden spierpijn de dag erna… Dus je doet wel degelijk even iets heel anders. Het mooie weer lokt natuurlijk ook, de fijnste workout plaats is nu buiten in de tuin. Hoe lekker kan het zijn om vroeg op te staan, het zonnetje van acht uur op je snuit te voelen en er vol voor te gaan? Wij vinden het in ieder geval heerlijk en ik weet dat er onder ons een heleboel zijn die zeggen “hé dat is mij veel te vroeg”. Dat mag, je kunt de trainingen per slot van rekening doen wanneer jij wilt!

Dus hup kom uit de luie stoel en ga lekker bewegen!

X