Zijn jullie ook echte sale shoppers?

Oh yes, de “sale” is begonnen. Het is langzaam opgestart, maar bijna overal is toch al op een groot deel van de collectie 50 % korting. En als je graag net dat ene stuk wilde hebben, dan sla je nu je slag.

Wij doken direct op internet. Heerlijk om te scrollen door al die pagina’s vol met afprijzingen. Wij houden er echt van en jullie? Het is juist een sport om te kunnen wachten, vinden wij. Misschien niet leuk voor de winkeleigenaars, maar wij wachten er graag op. Natuurlijk verwennen we ons ook wel eens aan het begin van het nieuwe seizoen, maar zo’n week of 4 / 5 voor de uitverkoop stoppen wij daarmee. Dan vinden we de tijd die er tussen zit, de moeite waard om te wachten.

Met het oog op de vakantie is er misschien nog steeds wel iets nodig, zoals een ’s zomers jurkje of een gave bikini. Tegelijkertijd zijn wij ook wel van sale kopen “met de blik vooruit”. Je ziet genoeg items die je langer kunt door dragen en zo koop je dan eigenlijk al je eerste aankopen voor de herfst. Zo kochten wij bij Zara al een paar toffe geruite broeken en ook wat blouses die je goed kunt door dragen bij de eerste koelere dagen. Maar goed eerst de zomer!

Veel plezier met shoppen!