Pasteltintjes en heel veel roze…

Op naar het voorjaar! Stiekem verlangen we naar die eerste bloesem, bloesem in de kleur roze, zacht roze en wit. De bloesem die aantoont dat het voorjaar echt in aantocht is. En natuurlijk mogen dan langzaam de lichte kleurtjes weer te voorschijn komen. Niet alleen in de kledingkeuze, maar ook in de make-up! Gebruiken jullie veel make-up? Met deze zachte tintjes van Pupa Milano is het subtiel aanwezig en ikzelf geef overdag wel de voorkeur aan een naturel look!

Na jarenlang haar dienst te hebben bewezen als dé tint voor kauwgom en alles wat Barbie droeg, is roze al geruime tijd terug als serieuze modekleur, zowel in de kleding als in de make-up. Ook voor het voorjaar is de hippe kleur roze terug!

Roze vind je eigenlijk in alles terug tegenwoordig. Ook in de keuken zie je veel roze terugkomen, zoals broodroosters of espresso machines. Voor onze mobieltjes zijn er roze hoesjes te koop en zelfs is roze al lang geen kleur meer voor alleen ‘dames’. Ook de mannen zijn langzaam om en vinden het leuk om een roze trui te dragen!

Zo heeft Pupa Milano dus ook een make-up lijn in de kleur roze. Ik vind het gebruik van een roze blos in plaats van een soort ‘woestijn’ bruin naar het voorjaar toe altijd heel fris staan. Het lijkt ineens zo zonnig en naturel, ik houd er echt van.

Roze