En waarom voor duur gaan, als het echt niet nodig is?

Als ik eerlijk ben, is zo’n zomervakantie niet echt goed voor je huid. Je ziet dat de huid keihard moet werken om te herstellen van te veel zon, zeewater, chloor, soms vet eten, te veel wijn en alle andere invloeden van buitenaf en binnenuit. Ik probeer er alles aan te doen om tijdens mijn vakantie zowel ’s morgens, als overdag en natuurlijk ’s avonds mijn huid te verzorgen en de extra’s te geven waar de huid om vraagt.

De vraag is of dit alles voldoende is. Op mijn zoektocht naar het juiste product kom je van alles tegen. De prijzen liegen er vaak niet om en is het allemaal wel waar wat ze erover zeggen en beloven. Op een schoolreunie kwam ik Joanne Vogelenzang tegen, eigenaresse van Rawa Secrets. Ik werd enorm enthousiast van haar verhaal!

Het ontstaan van Rawa Secrets

“Het merk is ontstaan door haar verblijf op het eiland Rawa, een uniek, rustig en prachtig eilandje in de Zuid-Chinese zee. Een schitterend nog onontdekt stukje natuurschoon. Hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en mooie strandhuisjes. Dat samen met de heerlijke geuren van de prachtige bloemen en de zachte zeebries was het recept voor Joanne wat haar op Rawa een wellness en wellbeing gevoel gaf. Rawa was voor haar de parel onder vakantiebestemmingen. Jaren later tijdens een vakantie op de Malediven kreeg zij een flashback naar het eilandje Rawa. Het mooie eiland Rawa gaf haar dezelfde beleving, dezelfde kwaliteit van verblijf als op de prachtige Malediven. Echter was het eiland Rawa aantoonbaar goedkoper. Dat bracht haar aan het denken: topkwaliteit hoeft niet duur te zijn.”

Zo ging Joanne aan de slag om producten op de markt te zetten voor de verzorging van de huid die allereerst hoogwaardige ingrediënten en natuurlijke werkstoffen bevatten en ten tweede die betaalbaar zijn. In samenwerking met een Nederlands lab stellen zij zelf hun producten samen. Uiteindelijk is gebleken dat zij een uniek concept in handen heeft waarvan te weinig mensen op de hoogte zijn: Rawa Secrets!

Ook haar producten bevatten Vitamine A, Aquacacteen, Hyaluronzuur, Purple Orchid, Bamboo, Aloë Vera, Stamcellen van de vlinderplant, Etherische Oliën en een Allergeen- vrije parfum. Het grootste geheim is dat in iedere samenstelling het hoogwaardige Pearl extract zit! Het duurste product kost slechts 34,95.

Intussen ben ik groot fan geworden en gebruik nu een aantal van haar producten waar ik graag in een volgend blog meer over vertel.

Willen jullie al meer weten, google dan snel haar site Rawa Secrets!

Rawa Secrets

De vakantieset van Rawa Secrets