De trend van AW 2017/2018:  Zoveel mogelijk printjes en kleuren met elkaar combineren

Houden jullie ook van makkelijk? Heerlijk toch dat alles kan deze herfst en winter? Natuurlijk wil je soms een beetje in stijl gekleed gaan, maar hoe lekker is het dat je er af en toe niet op hoeft te letten? Lekker casual en no-nonsense! En buiten dat ben je dan ook nog eens gekleed naar de laatste modetrends! Dus let op: printjes, ruiten, strepen, stippen, kleuren, glitters, alles mag met elkaar gecombineerd worden.

Deze outfit (#OOTD) heb ik gevonden bij Amé Boutique in Dordrecht. Een geweldig, trendy winkeltje waar je echt niet aan voorbij mag gaan als je in Dordrecht komt. Ikzelf was niet zo van de boetiekjes, maar ik ben helemaal bijgedraaid na een bezoek aan de twee lieve dames (moeder en dochter) van Amé Boutique. Zij volgen natuurlijk ook de laatste trends en wisten precies wat ik zocht.

Deze outfit is samengesteld uit een shirt van rutandcircle, de zwarte hoge taille broek is van yeezelouise en deze geweldige blazer is van Jadetwelve. Ik was helemaal weg van deze combinatie. Soms moet je helaas ook keuzes maken en bedacht dat ik nog wel een zwarte broek in de kast had liggen. Het shirt en de blazer kon ik niet laten liggen.

De handgeamaakte schoenen zitten als pantoffels en zijn van Sebago. Een dagje winkelen doe je gemakkelijk op deze fantastische loafers.

Wat vinden jullie van deze trend?

Printjes