Tweedehands kleding is in, Preloved Fashion heeft het!

Eindelijk was Perle klaar met haar examens en konden we er weer eens samen op uit. Daarom was het deze keer voor ons extra gezellig. We hadden een hele leuke afspraak bij Preloved Fashion in het vooruitzicht en bij haar was volledig de druk van de ketel.

De hamvraag: Komen jullie wel eens bij een tweedehands winkel?

De eerste keer dat ik met Perle in een “Vintage” shop kwam, was vorig jaar tijdens onze vakantie in New York. Ook toen keken wij onze ogen al uit. Maar zeker niet minder deze keer bij Preloved Fashion. Laten we beginnen bij de ontvangst. De 3M’s (Mar, Madeleine en Manuela) zijn zo ongelooflijk lief, ze zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Ze draaien de winkel met ongelooflijk veel passie. Het maakt de winkel ook wat laagdrempeliger, omdat we ons ook kunnen voorstellen dat niet iedereen zomaar naar binnenstapt.

En we kunnen jullie vertellen: “Er is zo ongelooflijk veel kleding, zo veel keus”. Het is maar net wat je nodig hebt. Want naast het alledaagse hebben ze ook “Haute Couture” hangen of een “dress to impress” als je een gala of feestje hebt. Zelfs voor een bikini kun je hier slagen. En bedenk, er is van alles maar 1 stuk in deze winkel. De collectie wordt continue aangevuld, dat zorgt ervoor dat je eigenlijk regelmatig moet gaan kijken. De collectie is ook niet gebonden aan een bepaalde stijl, er is van alles. Wij hebben echt met heel veel plezier gewinkeld. Het werd bijna een sport om de gaafste outfits bij elkaar te zoeken.

Voor iedereen

Preloved Fashion is voor iedereen. We spraken er met een goed uitziende dame. Zij was er sinds kort alleen voor komen te staan, maar wilde toch af en toe wat nieuws. Zij vond het heerlijk om hier rond te snuffelen. Maar ook de vriendinnen die wij het vertellen kennen de winkel of zeggen dat ze er binnenkort eens willen gaan kijken. Want wie wil niet een keer een meevaller hebben? En we hoorden Duitse en Belgische klanken voorbij komen. Dus ook toeristen stappen naar binnen en daar hebben we er in Dordrecht tegenwoordig heel veel van! En last but not least, de mannen komen mee. Zo grappig, zij zitten aan de centrale tafel waar ze heerlijk koffie, thee of iets anders van de dames krijgen, terwijl de dames rustig hun gang gaan.

Al met al was het een unieke ervaring en het zal voor ons zeker niet de laatste keer zijn dat we Preloved Fashion bezocht hebben.

Zie ook ons filmpje op onze Facebookpagina!

See you there!

Preloved fashion Preloved fashion Preloved fashion

 

Preloved Fashion

Zomerse outfits vind je bij Preloved Fashion

Preloved Fashion

Op slag verliefd!

Preloved Fashion

Heerlijke outit