Prachtig dat kleding gelukkig een tweede kans krijgt…

Terwijl de zon nog hoog aan de hemel staat en het op zaterdag 13 oktober gewoon 26 graden is, gaan wij op bezoek bij Preloved Fashion in Dordrecht. We zijn hier intussen bekend en daarom kunnen we niet zeggen dat we weten wat ons te wachten staat. Dat weet je namelijk nooit.

Het spannende van het onverwachte, zo voelt het! De kleding die hier hangt, krijgt gelukkig een tweede kans. Een volgende eigenaar die er weer hartstikke blij mee is. Geen enkel kledingstuk is hetzelfde, overal is er maar 1 van. En dat maakt het nu juist zo spannend. Je weet niet wat er hangt en dat kan van week tot week variƫren. Wordt het verkocht is het weg en zul je het ook niet vaak meer vinden!

Het is niet onze eerste keer dat we hier gaan rond snuffelen. Dus vol verwachting klopt ons hart en laten we ons langs de rekken gaan. Gelukkig hangt alles wel op maat en kleur, dat maakt het zoeken iets makkelijker. Je ziet dat de wintercollectie is uitgehangen: donkerblauw, grijs en zwart overheersen wel, maar gelukkig zijn er heel veel kleurtjes te vinden.

Fascinerend vinden wij nog altijd de gala- en cocktailjurken. Hoe prachtig zijn ze! Het is best een beetje logisch, hoe vaak wordt zo’n jurk gedragen? Deze zijn dus bijna nieuw! We verraden nu een beetje ons ‘beste deal plek”, maar serieus jullie moeten hier echt gaan kijken en zeker als je dus voor bepaalde gelegenheden iets nodig hebt.

De merkenhoek is altijd een surprise. Heel soms hangen de labels er nog aan, niet eens een keer gedragen. Ja, ik weet het, je kunt je haast niet voorstellen maar het is zo. Er hangen echt prachtige stukken tussen. Perle liet haar oog vallen op een blouse van Burberry, maar koos uiteindelijk voor iets anders. Later had ze spijt en wilde ze deze alsnog. Maar zo gaat dat bij Preloved Fashion, van alles is er maar 1 en verkocht is verkocht. Weg was deze dus, verkocht! Wil je iets speciaals en een koopje, moet je snel kunnen beslissen!

Maar geen stress, gewoon regelmatig blijven komen kijken, er komt vast wel weer iets anders binnen! Zien we jullie daar binnenkort?

X

Lees ook ons blog over “Herfst

Preloved

Preloved

Preloved

Preloved

Preloved

Preloved